Ännu mer rum för
rollek i nya Lundby

Dockskåpen med alla de rätta detaljerna

Vi vill att våra dockskåp ska spegla vår samtid; hela vägen från husgrunden till soffan i vardagsrummet. När vi utvecklar Lundby, ser vi inte bara till trender i färg och form, utan också i människors levnadsvanor. Idag bor fler och fler människor i lägenheter i större städer. Många barn bor också på flera ställen, med föräldrarna på varsitt håll.

De verklighetstrogna detaljerna, belysningen och de många tillbehören som finns till Lundby, ger en hel värld av roliga lekmöjligheter under många år.

En värld av lekmöjligheter i nya Lundby Life

Vårt nya dockskåp Lundby Life har en öppen planlösning, vackra tapeter från Sandberg Wallpaper och dörrar målade i olika lekfulla färger. I det här dockhuset kan du ta bort bakväggarna och på så vis leka i huset från två håll. Bakväggarna i de två nedersta rummen kan du vända och du får då en snygg fondvägg i rummen på bottenplanet.

Med trappan kan dina dockor lätt ta sig mellan våningarna i dockskåpet. Du fäster enkelt trappan var du vill i husets ram. Har huset många våningar kan du ha flera trappor på varandra.

Belysning – en viktig del av Lundby

Självklart har Lundby Life och Room även belysning, som ger dockskåpet en mysig hemtrevnad! Eftersom belysningen är batteridriven, kan du använda hur många lampor du vill i huset. Du kan också placera dockskåpet var du vill, oavsett tillgång till vägguttag.

Skapa ditt eget drömhus med Lundby Room

Är det en lägenhet i ett höghus, en liten sommarstuga eller en undervåning till ditt Lundby dockskåp? Skapa rum för mer lek genom att bygga ihop flera moduler på bredden eller höjden. Bara fantasin sätter gränserna

De flexibla dockskåpsmodulerna Lundby Room finns i tre olika storlekar och har vändbara väggar med vackra tapeter från Sandberg Wallpaper. Du kan också ta bort alla väggarna helt, för att kunna leka i huset från flera håll. Varje modul kan användas för sig själv, byggas ihop med flera moduler eller någon av dockskåpen i Lundbys sortiment.

Pyssel och skaparglädje med Lundby Do-it-yourself

Pyssel, DIY och att skapa själv har blivit en stor trend, inte minst i dockskåpsvärlden. Med nya Lundby Do-if-yourself kan du själv styla dina egna små dockhusmöbler!

Alla delar är i obehandlat trä och det finns fem roliga set att välja mellan. Tillbehören från Lundby Do-it-yourself passar lika bra i dockskåpet som någon annanstans i barnrummet. Seten kan dessutom säljas oberoende av om du har övriga produkter från Lundby i ditt sortiment.

Vill du veta mer?