Nyheter för Skrållan och hennes vänner!

Skrållan får rosa slingor i håret och en ny bästa vän - Pim!

I höst får Skrållan en helt ny outfit. Sköna basfärger blandas med kraftfulla neonfärger som ger Skrållan en helt ny, lite tuffare framtoning. Hon har även fått nya dockkläder och varit hos frisören och fått härliga rosa slingor i sitt fina hår! Även Lillan har fått lite mer attityd och en helt ny busig frisyr.

En av höstens största nyheter är Skrållans nya bästa vän – Pim. Pim har kortare hår och genusneutrala kläder, ett efterlängtat tillskott i Skrållans glada gäng.

För att Skrållan och hennes vänner ska ha någonstans att bo har vi tagit fram ett mysigt tipitält. Tältet är lätt att sätta upp och ta ner och fungerar lika bra som inredning i barnrummet eller utomhus.

Utöver tältet har vi också en ny vagn och en vagga. Trävagnen har en mjuk filtsufflett med djursilhuetter i dova sköna färger. Den blir även en fin dekoration till barnrummet. Passar liggande docka 36cm eller sittande 45cm. I den underbart söta vaggan kan favoritdockan få en egen sovplats intill barnets säng. Passar dockor upp till 45 cm.

Alla tillbehör är självklart tillverkade i FSC-märkt trä.

Vill du veta mer?