Micki Fabriksbutik

Försäljning av 1:a och 2:a handsortererade leksaker och pyssel till riktigt bra priser! Här hittar du ett brett utbud från de flesta av våra varumärken såsom Micki, Skrållan, Lundby, Vikingtoys och Quercetti. Välkommen att fynda hos oss!

——–

ÖPPET ALLA VARDAGAR KL 9-14

———

Adress:

Industrivägen 7
355 73 Gemla

(Ni hittar butiken bakom Micki Leksakers lokaler,
vid personalparkeringen innanför grindarna.)

❗️Uppdateringar om Covid-19❗️
Vi arbetar aktivt för att förhindra eventuell smittspridning i vår butik genom att begränsa antalet besökare i butiken samtidigt inkl personal. 1,5 markeringar är utsatta på golvet för att markera avstånd i kö. Vi tillhandahåller handskar, handsprit och papper att torka av kundvagnar. Avskärmning av kassan. Vi följer corona restriktioner. Vi är en kontantlös butik. Vi erbjuder betalning med kort, alternativt swish och ber er hålla avstånd emellan varandra i butiken. Var rädda om varandra 💙

Vår personal

Micki Fabriksbutik drivs i samarbete med den dagliga verksamheten inom Växjö Kommun.

”Att få jobba ute i butiken är ett nytt steg i livet för dessa personer. Ett ständigt lärande genom möjlighet att prova nya arbetsuppgifter tillsammans med en handledare stärker självförtroendet. Det är här de lär sig livet”, säger Peter Jacobsson, handledare från Växjö kommun.