Våra varumärken

Vi har många varumärken i Mickifamiljen som lockar fram lusten att leka & lära.

Roliga, klassiska leksaker av mycket hög kvalitet. Leksakerna från Micki är formgivna i Sverige och lockar till lekglädje under många år framöver.
Lundby dockskåp är en klassisk leksak full av fantastiska möjligheter. Till de lekfulla dockskåpen finns det mängder av moderna möbler och andra tillbehör.
Taldockan som älskas av generationer! Skrållans lekfullhet gör henne till en omtyckt lekkamrat, som dessutom talar fem olika språk.
Världens starkaste flicka! Pippi bor i Villa Villekulla tillsammans med sin apa Herr Nilsson och hästen Lilla Gubben. Vi har ett brett sortiment av Pippileksaker i flera kategorier.
Världens starkaste björn! När Bamse äter Farmors märkliga dunder-honung blir han världens starkaste björn. Världens snällaste björn är han alltid.
Svenska barn, föräldrar och förskolor har tagit Babblarna till sina hjärtan. De färgglada, babblande figurerna är helt oemotståndliga, samtidigt som de hjälper det lilla barnet att börja prata.
En tjejkompis för alla modeälskare! Från DesignaFriend kommer högkvalitativa dockor med alla de rätta detaljerna. Varje docka har ett unikt utseende, långt hår som går att styla och massor av moderiktiga kläder och accessoarer att köpa till.
Klassiska modellbilar i en stadig konstruktion av metall och plast. Från SIKU kommer allt från snabba rallybilar och utryckningsfordon, till jordbruksmaskiner och tillhörande lekmiljöer.
Säkra leksaker med högt lekvärde och enkel tidlös design. Leksaker speciellt utformade för att ge barnen utrymme att använda och utveckla sin fantasi när de upptäcker världen med alla sinnen.
Spionserien med allt för de små agenterna. Se i mörker, skriv hemliga meddelanden, hör på avstånd och mycket mer! Verklighetstrogna spionleksaker med alltifrån avlyssning till spionklocka och mörkerkikare.
Pysselkit att för tillverka din egen konst av saker som vanligtvis lämnas till återvinning t.ex. kartonger, PET-flaskor och konservburkar.
Roliga leksaker och spel i trendigt retroinspirerade förpackningar.
Från superhjältar till prinsessor! Från BULLYLAND kommer figuriner av alla barnens favoritkaraktärer från både nya och klassiska filmer. Alla figuriner är tillverkade av PVC-fri plast och håller för många år av lek.
Blåsiga bubblor och tillbehör i alla dess former från Europas största tillverkare av blåsbubblor och olika blåsbubbelleksaker. Dulcop finns i över 50 länder och har en mängd olika licenser.
Scanias och Volvos lastbilar i miniformat. De högkvalitativa bilarna är i skala 1:25 och tillverkas i hållbar plast i Finland. Samtidigt som de är robusta och har ett högt lekvärde för de minsta lastbilschaufförerna, är bilarna tillräckligt detaljrika för vilken modellsamlare som helst.
Dockor, vindsnurror, utklädningskläder, klassiska resespel och mycket mer.