Alla barn älskar de
oemotståndliga Babblarna!

I höst lanserar vi de första i en rad av nya Babblarnaprodukter från Micki Leksaker

Svenska barn, föräldrar och förskolor har tagit Babblarna till sina hjärtan. De färgglada, babblande figurerna är helt oemotståndliga, samtidigt som de hjälper det lilla barnet att börja prata. För när barn babblar, pratar, sjunger och leker tillsammans med Babblarna, utvecklar de samtidigt sitt eget tal och språk.

– Ända sedan de första böckerna med Babblarna släpptes för tolv år sedan har jag drömt om att det ska finnas riktigt roliga, rejäla och lärorika leksaker som gör språkleken i Babblarnas värld ännu mera konkret och motorisk, säger Anneli Tisell, grundare av Babblarna.

Kom och lek i Babblarnas värld

I höst lanserar vi de första i en rad av nya Babblarnaprodukter från Micki Leksaker.

En av nyheterna i Babblarnas värld är de färgglada husen, vars konstruktion du känner igen från populära Villa Villekulla och Bamses värld. Husen är gjorda i trämaterial och har en tillhörande lekplatta så att Babblarna hittar fram till varje hus. Tillsammans med de PVC-fria figurerna av Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo erbjuder Babblarnas hus otroligt mycket lekvärde. Samtidigt utvecklar barnet sitt språk. För ur babbel och joller kommer tal och språk!

– Att få tillfälle att göra denna utveckling tillsammans med anrika och fantastiskt duktiga Micki Leksaker känns naturligtvis mycket bra och inspirerande, säger Anneli.

Missa inte heller våra andra spännande produktnyheter. Kontakta oss direkt, så berättar vi mer!