Kalla fakta om
Micki Leksaker

Med lekglädje som motor

Vi vet att du hittar viktiga kvalitetskillnader i produkter utvecklade av duktiga människor.

Vår produktutveckling är hjärtat i vår verksamhet och vårt erfarna team förstår barns behov och deras sätt att leka. Vi studerar hela tiden ny teknik, forskning, trender och mycket mer. Det håller våra produkter pedagogiska, moderna och (viktigast av allt) roliga!

Allt testas i detalj

Kvalitet, säkerhet och ansvar står alltid i fokus och vi testar alla våra produkter i detalj. Alla våra produkter genomgår säkerhetstester på externa, oberoende labb. Vi gör utöver detta även egna, extra hållbarhetstester och röntgar produkterna i vårt XRF-analysator. Dessa säkerhetstester görs på varje leverans och säkerställer en hög kvalitet på våra produkter.

Tryggt & enkelt att vara kund

Det ska vara enkelt att vara återförsäljare av våra produkter.

I en värld som rör sig fort, är det viktigt att du kan lita på att dina ordrar kommer fram i tid. Vår höga leveranssäkerhet gör att du kan vara trygg i att rätt saker är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vi har ett modernt lager där vi kan lösa unika önskemål om EDI-lösningar, specialpackning, märkning och mycket annat.

Massor av content

Vi har också ett smidigt webbordersystem, för att underlätta din orderläggning. Där kan du lägga din order när och var som helst.

För att stödja din försäljning av produkterna laddar vi också ständigt upp med nytt content. Som kund har du enkel tillgång till alla våra proffsiga produktbilder, härliga inspirationsbilder och filmer som beskriver produkten och inspirerar till lek. Vi arbetar dessutom med sökmotoroptimerade produkttexter; En grundförutsättning för att du ska synas högt upp i sökresultaten på Google och andra sökmotorer.

I varje flicka finns en Pippi

Under hela 2020 och 2021 är vi partner till Rädda Barnen och deras kampanj Pippi of Today. Ett samarbete för att med gemensamma resurser skapa uppmärksamhet och samla in pengar till flickor på flykt.