Vill du jobba hos oss?

Just nu har vi ingen pågående rekrytering. Du kan alltid skicka in en spontanansökan om du vill bli en del av vårt team! Kontakta Björn Pettersson på bjorn.pettersson@micki.se och berätta mer om dig själv, så återkommer vi.

Vår vision: Glada, lekfulla barn i en trygg värld

Vi förstår barnets behov av fantasifull lek och glädje den ger. Inspirerade av detta utvecklar vi våra leksaker i samklang med omvärldens krav på hållbarhet och säkerhet.

För oss står leken alltid i centrum. Vi studerar hela tiden ny teknik, forskning och trender för att hålla våra produkter pedagogiska, moderna och – viktigast av allt – roliga! Förutom leken, är säkerhet och hållbarhet viktigt för oss. Vårt långtgående sociala engagemang är ett tydligt exempel på detta, där vi genom de leksaker vi säljer har möjlighet att ge en tryggare och mer lekfull barndom även för de barn som lever under svåra förhållanden.

Hos oss blir du en del av ett familjeföretag som funnits sen 1944. Vi är idag drygt 50 anställda och vårt huvudkontor finns i Gemla, knappt 1,5 mil utanför Växjö. Här finns vårt huvudkontor, produktutveckling, lager och viss trätillverkning.

Vår vision: Glada, lekfulla barn i en trygg värld

Vi vill att fler barn ska få tillgång till en barndom full av lek och trygghet. Därför stödjer vi Childhoods viktiga arbete.