Är du den vi söker?

Vi söker en Grafisk formgivare & Webbdesigner

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en del av marknadsavdelningen, ett tight och väl inarbetat team som jobbar i nära samarbete med vår sälj- och sortimentsavdelning. Du är en grafisk formgivare med goda kunskaper i design för webben. Din uppgift är att ta fram grafiskt material till både print och digitalt, bl.a. för nyhetsbrev, annonser, butiksmaterial, vårt B2B-system, våra sajter och sociala medier. Du kommer att jobba med våra produktvarumärken såväl som företaget Micki Leksaker, mot både återförsäljare och konsument. Vi ser gärna att du har kunskap i att ta fram enklare filmer, animationer och annat rörligt material.

Det är viktigt att du är kreativ och har en förmåga att driva ditt arbete framåt självständigt. Den satsning som du blir en viktig del av är angelägen för oss, därav värderar vi egenskaper som noggrannhet och struktur. Vidare tror vi att du lockas av en vardag med många parallella projekt igång samtidigt. Du arbetar både självständigt och i olika team, därför efterfrågar vi prestigelöshet, samarbetsförmåga utan du för den delen ska göra avkall på din specialistkompetens.

Kvalifikationer

För rätt person erbjuder vi en spännande utmaning med stor möjlighet till gemensam utveckling. Det du redan har med dig bör vara:

  • Adobe-sviten, ff.a. Illustrator, Indesign, Photoshop och Premiere.
  • HTML, CSS
  • Goda kunskaper i Office-paketet.
  • Erfarenhet att driva och organisera projekt.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vår vision: Glada, lekfulla barn i en trygg värld

Vi förstår barnets behov av fantasifull lek och glädje den ger. Inspirerade av detta utvecklar vi våra leksaker i samklang med omvärldens krav på hållbarhet och säkerhet.

För oss står leken alltid i centrum. Vi studerar hela tiden ny teknik, forskning och trender för att hålla våra produkter pedagogiska, moderna och – viktigast av allt – roliga! Förutom leken, är säkerhet och hållbarhet viktigt för oss. Vårt långtgående sociala engagemang är ett tydligt exempel på detta, där vi genom de leksaker vi säljer har möjlighet att ge en tryggare och mer lekfull barndom även för de barn som lever under svåra förhållanden.

Hos oss blir du en del av ett familjeföretag som funnits sen 1944. Vi är idag drygt 50 anställda och vårt huvudkontor finns i Gemla, knappt 1,5 mil utanför Växjö. Här finns vårt huvudkontor, produktutveckling, lager och viss trätillverkning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten
kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson

Kristin Stafström
Marknadschef
kristin@micki.se
070-61 66 601
Micki Leksaker AB
Industrivägen 7
355 73 GEMLA

Lön

Lön enligt överenskommelse

Anställning och tillträde

Heltid. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsort

Gemla

Vår vision: Glada, lekfulla barn i en trygg värld

Vi vill att fler barn ska få tillgång till en barndom full av lek och trygghet. Därför stödjer vi Childhoods viktiga arbete.